Faktory platobnej bilancie Slovenskej republiky - Kováč, Urban
Pružný výmenný kurz a Marschall-Lernerova podmienka. Aplikácia modelu s predpokladom stability a nestability cien. Keynesovský model otvorenej ekonomiky pre reálny sektor.