Musí manažer umět řídit letadlo? - Veselá, Jitka
Známi svetoví manažéri a ich univerzálne vlastnosti. Tomáš Baťa - ekonóm, personalista a strojár. Stephen Bechtel -staviteľ vodnej priehrady, ľodí a jadrových elektrární. Robert Polet - šéf spoločnosti Gucci Group a jeho zásada presadzovania značky. Vratislav Kulhánek - predseda predstavenstva Škoda Auto, a.s. - uznávaná osobnosť v automobilovom priemysle.