Komentár k zákonu č. 576/2004 Z.z. o zdravotnej starostlivosti, ... - Szalay, Tomáš
Komentár k zákonu č. 576/2004 Z.z. o zdravotnej starostlivosti, službách súvisiacich s poskytovaním zdravotnej starostlivosti a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Tento zákon svojím obsahom vecne nahrádza zákon NR SR č. 277/1994 Z.z., pričom zostáva v platnosti 9. časť tohto zákona, upravujúca problematiku kúpeľníctva. Financovanie zdravotnej starostlivosti upravuje zákon č. 580/2004 Z.z., zákon č. 577/2004 Z.z. hovorí o rozsahu zdravotnej starostlivosti.