Komentár k zákonu č. 578/2004 Z.z. ... - Martincová, Viera
Komentár k zákonu č. 578/2004 Z.z. o poskytovaní zdravotnej starostlivosti, zdravotníckych pracovníkoch, stavovských organizáciách v zdravotníctve. Základné ustanovenia. Povolenie na prevádzkovanie zdravotníckeho zariadenia. Výkon zdravotníckeho povolania. Vzdelávanie zdravotníckych pracovníkov. Komory. Povinnosti poskytovateľa a zdravotníckeho pracovníka. Dozor a sankcie. Transformácia štátnych organizácií.