Product placement: dobře ukrytá reklama - Zenkner, Petr
Nespokojnosť českej verejnosti s množstvom reklám. Pozitívne vnímanie reklamy využitím tzv. product placement - použitím reálneho produktu vo filme, v televízii, v knihách, alebo videohrách. Využitie product placementu v českých a zahraničných filmoch a v televízii.