Poznámky ku vzťahu verejnej správy a tretieho sektora - Sokira, Jozef
Reakcia na stať "Verejná správa a tretí sektor v podmienkach Slovenskej republiky", ktorá bola uverejnená v Ekonomických rozhľadoch 1/2004.