VBA ako vhodný jazyk a vývojové prostredie na testovanie a výučbu algoritmov na EU - Gerhát, Andrej
Ilustrácia využitia VBA pri výučbe algoritmov pomocou vysvetľovacieho a krokovacieho mechanizmu, vyvinutého pre Katedru matematiky FHI pre programové vybavenie elementárnej zmeny, simplexový algoritmus a generovanie logických tabuliek.