Priznávanie dane z nehnuteľností na rok 2005 - Bubeníková, Irena
Kto je daňovníkom dane z nehnuteľností, kto podáva priznanie. Priznávanie dane za byty. Náležitosti a kontrola priznania. Pokuta, ak priznanie nebolo podané načas.