Použitie dane na osobitné účely - Oláh, Eduard
Financovanie neziskového sektoru. Základná právna úprava. 2 percentá zo zaplatenej dane. Vyhlásenie o poukázaní podielu zaplatenej dane. Centrálny register neziskových organizácií.