Diagnostika malých a stredných podnikov - Procházková, Jozefa
Diagnostika podniku - definícia. Malý a stredný podnik ako objekt diagnostiky. Diagnostika bonity malých a stredných podnikov. Metodika výpočtu pomerových ukazovateľov.