Nová energetická legislatíva - Balog, Boris
Nová energetická legislatíva na Slovensku od 1. 1. 2005 - zákon č. 656/2004 Z.z. o energetike, zákon č. 657/2004 Z.z. o tepelnej energetike, zákon č. 658/2004 Z.z. o regulácii v sieťových odvetviach. Novelizované zákony transponujú do právneho poriadku SR smernice EÚ.