Vytvorme dlhopisy viazané na rast - Shiller, Robert J.
Výhody dlhopisov viazaných na rast HDP. Príklady inflačne indexovaných dlhopisov vo svete. Budúcnosť dôchodkových peňazí, rast HDP a súvisiace riziká. Vytvorenie trhu, na ktorom by sa obchodovali riziká rastu, krok k riadeniu rizík.