Reklamácie ako prvok starostlivosti o zákazníkov. - Dzurová, Mária
Reklamácie ako prvok starostlivosti o zákazníkov. Riadenie vzťahov so zákazníkmi. Hlavné ciele koncepcie starostlivosti o zákazníkov. Pojem reklamácia. Analýza reklamácií. Vznik reklamácie zákazníka. Uplatnenie reklamácií medzi obchodnými partnermi. Štruktúra reklamácií. Miesto a príčiny vzniku reklamácií.