Finančná politika a optimálny systém zdaňovania vo väzbe na efektívnosť fungovania ekonomiky - Schultzová, Anna
V dňoch 25.-26. novembra 2004 sa konal na pôde Národohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave 8. ročník medzinárodnej vedeckej konferencie, ktorú poriadala Katedra financií s názvom Finančná politika a optimálny systém zdaňovania vo väzbe na efektívnosť fungovania ekonomiky. Zámery a účastníci tohto podujatia.