Ochutnávky, regály, loterie... reklama, která nevadí? - Cechl, Pavel
Definícia pojmu sales promotion. Aktívna komunikácia medzi promotérom a zákazníkom. Tri metódy oslovenia: consumer promotion, trade promotion a sampling. Súťaže, lotérie a hry ako súčasť sales promotion.