Rozvoj malého a stredného podnikania v krajinách východnej a strednej Európy - Štofilová, Jana
Katedra marketingu PHF Košice - EU v Bratislave v spolupráci s Fakultou podnikovohospodářskou VŠE Praha, Fakultou provozně-ekonomickou ČZU Praha a Štátnym inštitútom informatiky ekonomiky a práva v Užhorode zorganizovala v dňoch 9.-11. 2004 medzinárodný workshop na tému Rozvoj malého a stredného podnikania v krajinách východnej a strednej Európy. Ciele a účastníci konferencie.