Úvěry a spotřeba domácností - Pašaličová, Renata
Vývoj úverov poskytovaných domácnostiam v ČR a porovnanie s vývojom v zahraničí. Vývoj nákladov spojených s čerpaním úverov popskytovaných domácnostiam. Vplyv menovej politiky na náklady spojené s čerpaním úverov. Popis vybraného modelu spotreby a charakteristika použitých premenných. Výsledky odhadovaného modelu spotreby.