Francouzská inspirace v boji proti terorismu - Eichler, Jan
Francúzsko a terorizmus. Determinanty francúzskeho prístupu k Iraku. Pripravenosť ozbrojených síl. Stanoviská najvyšších politických činiteľov. Kritická sebareflexia v USA.