Macedónska otázka - Greguš, Peter
Historický pohľad na formovanie moderného macedónskeho národa. Macedónsko počas Druhej svetovej vojny . Postavenie Macedónska vo federatívnej Juhoslávii. Macedónska samostatnosť.