Maďarská zahraničná politika: medzi konsenzom a sporom - Kurucz, Milan, 1954-
Pohľad na maďarskú zahraničnú politiku. Charakteristika jednotlivých maďarských zahraničnopolitických priorít tak z hľadiska zhody ako i rozdielov medzi hlavnými politickými subjektami. Myšlienky znovuzjednotenia maďarského národa.