Finančné bubliny - vo svetle burzovej bubliny v USA v 90. rokoch 20. storočia - Dudáš, Tomáš, 1976-
Vymedzenie pojmu finančné bubliny. Priebeh a následky finančnej bubliny. Faktory zapríčiňujúce vznik finančnej bubliny. Nasdaq - trh zameraný na nové technológie. Dotcomové šialenstvo. Úloha investičných bánk. Záujem o akcie, analytici a masmédiá. Internetová bublina na amerických finančných trhoch.