Funkcie medzinárodných organizácií - Grešš, Martin, 1978-
Chápanie funkcií medzinárodných organizácií a ich klasifikácia. Regulačné, kontrolné a operatívne funkcie. Centralizácia a nezávislosť. Všeobecné zásady, na základe ktorých medzinárodné organizácie vytvárajú pravidlá.