Priemyselná politika Európskej únie - Línerová, Zuzana
Ciele priemyselnej politiky Európskej únie. Rámcové zásady terajšej priemyselnej politiky Európskej únie. Základné piliere stratégie udržateľného rozvoja EÚ. Zmeny v štruktúre výroby v Európe. Konkurenčné výhody Európy. Podmienky a faktory, ktoré ovplyvňujú konkurencieschopnosť EÚ.