Komentár k novým miestnym daniam
Transformácia miestnych poplatkov na miestne dane zákonom č. 582/2004 Z.z.. Komentár k novým miestnym daniam. Daň za psa, za užívanie verejného priestranstva, za ubytovanie, za predajné automaty, za nevýherné hracie prístroje, za vjazd a zotrvanie motorového vozidla v historickej časti mesta, za jadrové zariadenie.