Zdravotné a sociálne poistenie SZČO od 1. januára 2005 - Macková, Zuzana
Zákon č. 580/2004 Z.z. o zdravotnom poistení a zákon č. 581/2004 Z.z. o zdravotných poisťovniach, dohľade nad zdravotnou starostlivosťou nadobudli účinnosť 1. 1. 2005. Členenie zdravotného poistenia na verejné a individuálne zdravotné poistenie. Pojem SZČO. Sociálne poistenie od 1. 1. 2005.