Účtovná závierka v kontexte novelizácie štandardu IAS 1 - Tumpach, Miloš, 1970-
Problematika zostavovania účtovnej závierky v kontexte nových štandardov IFRS. Revidované znenie štandardu IAS 1 Prezentácia účtovnej závierky prináša viaceré zmeny, z ktorých niektoré menia významným spôsobom zostavovanie a prezentáciu účtovnej závierky - hlavné zmeny. Verné zobrazenie. Formát zostavovania výkazov účtovnej závierky. Poznámky.