Dotácie do poľnohospodárstva v Európskej únii a názory študentov ekonomických fakúlt na dohodnuté podmienky - Čarnický, Štefan
Analýza aktuálnych názorov študentov ekonomických fakúlt na dohodnuté podmienky na dotácie do poľnohospodárstva. Závislosť týchto názorov od pohlavia a veľkosti domácností meranej počtom členov na hladine významnosti = 0,1. Výskum sa uskutočnil v roku 2003 na vzorke 228 respondentov a v roku 2004 na vzorke 386 respondentov, pričom išlo o náhodný skupinový výber.