Vybrané oblasti novely spotrebnej dane z liehu - Schultzová, Anna
Novelou zákona č. 105/2004 Z.z. o spotrebnej dani z liehu a o zmene a doplnení zákona č. 467/2002 Z.z. o výrobe a uvádzaní liehu na trh v znení zákona č. 211/2003 Z.z., zákona č. 556/2004 Z.z. a zákona č. 632/2004 Z.z. dochádza k zjednodušeniu predaja spotrebiteľského balenia liehu zahraničným zástupcom pôsobiacim na území SR, ako aj k iným zmenám a doplneniam.