Medzinárodné porovnanie financovania tretieho sektora z verejných zdrojov - Beňová, Elena
Právny rámec a oblasti pôsobenia tretieho sektora. Typy neziskových organizácií tretieho sektora. Cielený celosvetový výskum v oblasti tretieho sektora. Formy a spôsoby prerozdelovania verejných zdrojov. Verejné zdroje na tretí sektor v podmienkach Slovenska a Česka. Priama a nepriama forma podpory. Verejné zdroje na tretí sektor v Maďarsku, Belgicku, Fínsku, Japonsku a USA.