Transpozícia "antidiskriminačného acquis" na Slovensku - Barát, Peter
Aspekty vzniku tzv. antidiskriminačného zákona. Jeho význam a dôsledky. Transpozícia smerníc Európskej únie do právneho poriadku SR. Systémové prostredie antidiskriminačného zákona. Spätná pôsobnosť zákona na prostredie.