Jedno z možných potencionálnych rizík rozšírenia Európskej únie - Kupkovič, Miroslav
Odlišnosti smerovania k modernému typu spoločnosti založenému na trhovej ekonomike v západnej a východnej Európe. Vznik nových národných štátov. Možné budúce potencionálne riziko.