SCM: pojem a podstata - Kapoun, Josef
Riadenie dodávateľského reťazca (Supply Chain Management). Informačné a materiálové toky od dodávateľa ku konečnému zákazníkovi. Podstatné znaky a definícia pojmu SCM. Celosvetová konkurencia ako príčina rastúceho záujmu o SCM. Optimalizácia dodávateľského reťazca.