Európska kvalita - Majerčák, Jozef
Boj o zákazníka v konkurenčnom dopravnom prostredí a problematika zvyšovania kvality prepravy. Dobrovoľný záväzok európskych železničných spoločností: tzv. Biela kniha:"Európska dopravná politika do roku 2010: čas rozhodnutia".Hlavné zásady Dokumentu o službách pri preprave cestujúcich. Implementácia európskej normy kvality N75 pre prepravu cestujúcich.