Fiškálne pochabosti v Amerike - DeLong, J. Bradford
Kritický pohľad na riešenie najväčších fiškálnych problémov v USA, ktorými sú: krátkodobý a strednodobý deficit medzi daňovými príjmami a výdavkami a črtajúca sa dlhodobá explózia nákladov na americké programy zdravotnej starostlivosti.