Obchodné značky a kvalita potravinárskych produktov - Lacková, Alica
Obchodné značky a značkové výrobky ako významný nástroj v hospodárskej súťaži SR s ostatnými krajinami. Charakteristika značky. Vývoj a sprostredkovanie charakteru značky. Značky produktov na slovenskom trhu. Význam značky. Základné dimenzie hodnoty značky. Vernosť značke. Známosť mena značky alebo jej symbolu. Vývoj značiek v SR. Obchodné značky. Výhody obchodnej značky. Porovnanie kvality potravinárskych produktov obchodných značiek TESCO, JEDNOTA a PRIMA.