Princípy a formy obchodného partnerstva z aspektu práva obchodných spoločností a distribučných dohôd podnikateľov v komparácii s komunitárnym právom - Patakyová, Mária
Druhy a formy obchodného partnerstva. Oblasť práva obchodných spoločností s dôrazom na európske právo obchodných spoločností. Distribučné dohody medzi podnikateľmi z pohľadu novej úpravy kartelového práva tak, ako sú obsiahnuté v novej právnej úprave súťažného práva prezentovanej zákonom č. 136/2001 Z.z.