Človek vo veku techniky - Tomašovičová, Jana
M. Heidegger a jeho videnie problémov západnej civilizácie v dobe globálnych technológií. Ohrozenia z dominancie technického prístupu k objavovaniu sveta. Obraz sveta vytvorený médiami: televízia a internet.