Komentár k Zákonníku práce - Rybárová, Mária
Predchádzanie škodám. Zodpovednosť zamestnanca za škodu, za schodok na zverených hodnotách, ktoré je zamestnanec povinný vyúčtovať, za stratu zverených predmetov. Zodpovednosť zamestnávateľa za škodu, za škodu pri pracovnom úraze a pri chorobe z povolania, zbavenie zodpovednosti zamestnávateľa za škodu. Bezdôvodné obohatenie. 8. časť Zákonníka práce s komentárom.