Zákon z 9. februára 2005 o nelegálnej práci a nelegálnom zamestnávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov
Zákon je publikovaný po schválení NR SR ešte pred jeho zverejnením v Zbierke zákonov. Zákon vymedzuje nelegálnu prácu a nelegálne zamestnávanie, ustanovuje zákaz vykonávania nelegálnej práce a nelegálneho zamestnávania, výkon kontroly a postih za porušenie zákazu nelegálnej práce a nelegálneho zamestnávania. Za zákonom nasleduje Dôvodová správa k tomuto zákonu.