Vybrané aspekty e-podnikania v malých a stredných podnikoch na Slovensku - Kristová, Gabriela
Zaostávanie e-podnikania na Slovensku za západnou Európou a USA. E-podnikanie v malých a stredných podnikoch. Faktory, ktoré majú hlavný vplyv na implementáciu stratégií elektronického podnikania. Využívanie elektronického obchodu malými a strednými firmami na Slovensku. Na čo najmä využívajú malé a stredné firmy na Slovensku internet.