[ Kauza ČSOB ] - Baťo, Rado
Z obsahu: ČSOB: Namiesto najväčšieho úspechu najväčšia kauza. Po prehratom spore s bankou Slovensko hľadá vinníka. Arbitráž: Slovensko nekonalo vtedy, keď mohlo. Jan Lamser: Na mimosúdnu dohodu chýbal politický mandát. ČSOB mala pravdu, ale nie vo výške škody.