Diagnosis of business health - Hron, Jan
Zdravie podniku môže byť na najrôznejšej úrovni a preto je treba ho diagnostikovať a prípadne navrhnúť zmeny v stratégii podnikateľského subjektu a jeho jednotlivých parametrov tak, aby jeho zdravie bolo predpokladom efektívneho správania. Proces diagnostikácie zdravia podniku. Kvantitatívna analýza stratégie a správania podnikateľských subjektov. Analýza vnútorných a vonkajších faktorov.