Zákon o doplnkovom dôchodkovom sporení - Hvojník, Igor
Úplné znenie a komentár k zákonu č. 650/2004 Z.z. o doplnkovom dôchodkovom sporení a o zmene a doplnení niektorých zákonov, ktorý nadobudol účinnosť 1.1.2005. Tri piliere novej dôchodkovej sústavy. Vecný rozsah doplnkového dôchodkového sporenia. Vznik doplnkových dôchodkových spoločností. Správa doplnkových dôchodkových fondov. Platenie príspevkov. Dohľad nad vykonávaním doplnkového dôchodkového sporenia.