Ropné firmy zarábajú všade na svete - Slovák, Kristian
Vysoké ceny ropy a jej neustále rastúca spotreba zvyšujú zisky všetkých svetových ropných koncernov. V roku 2005 sa očakáva ďalší nárast svetovej spotreby ropy. Rekordné výsledky skupiny MOL. Vysoké zisky aj v Rusku.