Modern marketing in the business practice - the source of competitive advantage in the global market - Horská, Elena
Identifikácia príležitostí vyplývajúcich z uplatnenia teórie moderného marketingu v praxi podniku v záujme dosiahnutia konkurencieschopnosti na globálnom trhu potravín. Detailná analýza konkurenčných výhod viazaných na jednotlivé nástroje marketingového mixu ako aj používanie niektorých taktík moderného marketingu v záujme zaujať zákazníka. Definovanie tiež úlohy marketingu v globálnom trhovom priestore a rozlíšenie medzi lokálnym, regionálnym a globálnym rozsahom uskutočňovania marketingových aktivít.