Korupcia stále výrazne znižuje záujem o ruský trh
Výsledky prieskumu, ktorého cieľom bolo vytvoriť rebríček piatich najzávažnejších prekážok znižujúcich záujem zahraničných investorov o Rusko ukázal, že vysoká miera korupcie najviac obmedzuje prílev zahraničných investícií do krajiny. Úlohy ruskej vlády na zlepšenie investičnej klímy v krajine.