Systém menových kurzov ERM II a nové členské štáty EÚ - Gonda, Vladimír
Mechanizmus menových kurzov ERM II. Účasť v ERM II ako podmienka plnenia maastrichtského kritéria pre menový kurz pre nových členov Únie. Noví členovia ERM II. K otázke načasovania vstupu SR do ERM II.