Formy verejnej správy a ich aplikácia na správu daní a poplatkov - Hrtánek, Ladislav
Vymedzenie jednotlivých činnosti verejnej správy. Normotvorné formy činnosti verejnej správy. Právnorealizačné formy činnosti verejnej správy. Správne dohody ako formy činnosti verejnej správy. Spoločensko-organizačné formy činnosti verejnej správy. Materiálno-technické operácie ako formy činnosti verejnej správy.