[ Nové formy služieb občanom ] - Andacký, Jozef
Z obsahu: Prečo pečiatky presluhujú. Elektronickej verejnej správe netreba dať viac peňazí, ale koordináciu, procesné riadenie a tlak vlády. Procesy a vzdelávanie sú dôležitejšie ako technológie. Bez registrov pôjdu verejné on-line služby na pol plynu. Hľadá sa nástupca obcana.sk. Ako sa bude e-občan identifikovať e-úradníkovi, sa ešte nevie.