Výstavy a veľtrhy v komunikácii s trhom - Labská, Helena
Nedostatočná pripravenosť firiem na veľtržnú komunikáciu na Slovensku. Súčasný vývoj výstavníctva na Slovensku. Charakteristika veľtrhov a výstav. Devalvácia pojmu "výstava". Rôznorodosť pri definovaní veľtrhov a výstav. Komerčné, nekomerčné akcie, virtuálne veľtrhy. Uprednostňovanie špecializovaných akcií, ktorých rozvoj podmieňuje stabilita a rast daného odvetvia. Výstavy a veľtrhy ako multifunkčné médium, ktoré v sebe skrývajú nové príležitosti pre interaktívnu komunikáciu s trhom.